wat ga je doen?als horecaslager bij van der valk zorg jij samen met een hecht team van vakmensen dat onze gasten in de van der valk hotels & restaurants kunnen genieten van een perfect bereid stukje vlees. jij werk achter de schermen bij de afdeling valk & vlees: een plek waar vakmanschap, routine en ambacht samenkomen. je dag begint met het ontvangen van vers vlees, dat jij vakkundig verwerkt en tot in detail snijdt, verpakt en klaarzet. elke bestelling vraagt om precisie - en jij weet: topkwaliteit zit 'm in details. en ja, het is koud in de snijruimte. maar daar krijg je dan ook écht werkplezier én een team van coole collega's voor terug die net zo gepassioneerd zijn als jij.wat vragen wij van jou?je hebt een passie voor kwaliteitsvlees en vakmanschap.je deinst niet terug voor lage temperaturen.je bent een echte teamplayer en werkt graag samen.je werkt nauwkeurig en bent betrouwbaar in registratie en voorraadbeheer.wat bieden wij jou?een coole baan op onze nieuwe locatie van valk & vlees in voorschoten.8% vakantiegeld.25 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek).pensioenopbouw zodra je ouder dan 18 jaar bent.voor € 75 per nacht overnachten in de valk exclusief hotels.20% korting op je restaurantrekening in de valk exclusief hotels.10% korting op het assortiment van de valk versmarkt.heel veel kortingen van kleding tot vakanties en brandstof tot uitjes via de valkwork app.wanneer ben je beschikbaar?startdatum in overleg.je bent tussen de 24 en 40 uur per week beschikbaar.de werkdagen liggen tussen maandag tot en met vrijdag, dus je bent altijd het weekend vrij.de werktijden vallen tussen 6:00 - 17:00 uur.
wat ga je doen?
als productiemedewerker slagerij ga je aan de slag met het maken van heerlijke satéstokjes. jij marineert het vlees, prikt het vlees netjes volgens vaste recepten en het juiste gewicht tot satéstokjes, zodat ze klaar zijn om verpakt te worden. daarna pak je de stokjes in en voorzie je ze van het juiste label. ook houd je goed in de gaten of het vlees nog mooi vers is - kwaliteit staat bij ons voorop!
we vinden het belangrijk dat alles hygiënisch verloopt. daarom zorg jij er samen met je collega’s voor dat je werkplek schoon en opgeruimd blijft. daarnaast ondersteun je ook bij andere werkzaamheden op de afdeling zoals het vacumeren van de vleesproducten. en het allerbelangrijkste: je werkt in een hecht en gezellig team dat samen de klus klaart.
wat vragen wij van jou?
je hebt een aanpakkersmentaliteit en werkt nauwkeurig.
je bent in staat om fysieke werkzaamheden uit te voeren (afwisselend staand en zittend, repeterend werk).
je bent betrouwbaar en op tijd.
wat bieden wij jou?
een prettige werksfeer in een klein, gemotiveerd team.
8% vakantiegeld.
25 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek).
pensioenopbouw zodra je ouder dan 18 jaar bent.
voor € 75 per nacht overnachten in de valk exclusief hotels.
20% korting op je restaurantrekening in de valk exclusief hotels.
10% korting op het assortiment van de valk versmarkt.
heel veel kortingen van kleding tot vakanties en brandstof tot uitjes via de valkwork app.
wanneer ben je beschikbaar?
startdatum in overleg.
je bent 24 uur tot 40 uur per week beschikbaar.
werkdagen en werktijden in overleg, maar liggen tussen 6:00 en 17:00 uur.